Hi Usahawan! Kini Anda Boleh Miliki Website Sendiri Mengikut Bajet Anda!
Tingkatkan jualan anda, naikkan trafik & kumpul follower setia. Kemudian, jana lebih banyak jualan dengan website profesional selepas ini.
Hubungi Saya

Adakah Bisnes Anda Mempunyai Masalah-Masalah Macam Ni?

Nak Buat Marketing Tapi Belum Ada Website?

Pelanggan Anda Masih Beli Produk Anda Secara Manual?

Nak Buat Branding Tapi Tiada Platform Untuk Tonjolkan Diri Anda?

Kalau Betul, Anda Wajib Ada Website!

5 SEBAB KENAPA USAHAWAN WAJIB ADA WEBSITE SENDIRI

1. Website adalah juga tapak untuk BRANDING & POSITIONING. Anda corakkan content yang sesuai melalui website bagaimana anda nak pelanggan kenal anda. Anda nak letupkan bisnes anda, anda wajib branding dan positionkan bisnes anda melalui website.

2. Anda wajib ada website kalau nak buat online marketing. Bila ada website barulah anda dapat integrasikan website anda dengan platform pengiklanan seperti FB Ads.

3. Website pun boleh jadi KEDAI. Masukkan semua produk anda di sini jadi lain kali kerja senang, orang tanya bagi sahaja link. Tak payah kelam kabut cari gambar cari details dalam handphone dengan dalam computer. Kiranya website juga boleh jadi channel ADVERTISING, MARKETING & PROMOTION anda.

4. Himpunkan testimoni dalam website. Naikkan kredibiliti anda. Sekali lagi pelanggan kena percaya dengan anda berbanding 39,999 yang lain.

5. Akhir sekali, bukan ke bagus kalau anda ada PEKERJA yang bekerja untuk anda di alam maya yang tidak tidur 24 jam. Anda hanya bayar gajinya iaitu bayar domain dan bayar hosting sekali setiap tahun dan anda dapat pekerja yang setia.

Hai! Kami Adalah Seroja Media!

Pereka website professional dari Kuala Lumpur.

Kami bermula Disember 2019. Tim kami masih kecil, tapi kami bercita-cita besar. Wawasan 2020 nak membantu usahawan lain mendigitalkan bisnes mereka dengan efektif dan kos efisien.

Kami boleh reka website anda mengikut citarasa anda sekaligus memantapkan pemasaran bisnes, menaikkan bilangan followers dan jualan anda!


Kami telah banyak membantu klien Kami dalam meningkatkan jualan mereka di atas talian.

SERVIS SEROJA MEDIA

Website Korporat

Pakej website korporat khas untuk pemilik perniagaan, ejen hartanah, ejen takaful ataupun blogger yang ingin mengembangkan karier mereka.

Website E-Commerce

Pakej website e-commerce untuk usahawan yang menjual produk fizikal atau digital secara atas talian. Juga sesuai untuk syarikat yang mempunyai ejen atau downline.

Website Korporat

Pakej website korporat khas untuk pemilik perniagaan, ejen hartanah, ejen takaful ataupun blogger yang ingin mengembangkan karier mereka.

Nak Tengok Website Yang Kami Dah Buat? Klik Jer Gambar Dekat Bawah

Kami Bina Website Anda Dengan 3 Langkah Mudah!

Perancangan Website

Saya akan berbincang dengan anda untuk saya lebih faham tentang halatuju & keperluan syarikat anda supaya website anda memenuhi citarasa syarikat dan pelanggan anda!

Pembangunan Website

Website anda akan dibina dalam tempoh 7-14 hari. Saya akan sentiasa kemas kini status website anda supaya anda boleh lihat kemajuan website anda dari semasa ke semasa.

Pengurusan Website

Setelah website anda siap, saya akan buat Basic SEO (artikel + keyword + backlink) bagi mendapatkan kedudukan terbaik dalam enjin carian Google. Selain itu saya akan memantau laman web anda sekiranya ada glitch atau bugs.

Dah Bersedia Nak Ada Website?

Jom Bincang Sampai Jadi! Kami akan bantu anda dari A-Z. Tingkatkan jualan perniagaan anda sekarang!