About Us

HartanahViral.com adalah sebuah website yang fokus dalam menVIRALkan ilmu-ilmu pelaburan hartanah dan pengurusan kewangan terkini. Ilmu-ilmu yang disampaikan di inspirasikan daripada otai-otai pelaburan hartanah yang telah berjaya dan ianya terbukti berkesan.

HARTANAHVIRAL.COM TEAM

AIDILFITRI AWALUDIN

General Manager, HartanahViral.com

Merupakan seorang usahawan hartanah dan juga seorang Real Estate Negotiator di agensi IRealty. Pengalaman beliau dalam menguruskan perniagaan rumah sewa dan juga bisnes AIRB&B telah banyak membantu ramai pelabur hartanah dalam pelaburan mereka. Beliau juga bergiat aktif dalam memberi nasihat dan panduan mengenai pengurusan dan pelaburan hartanah kepada rakyat Malaysia secara online dan offline.

SHAIFUL AZMIL

Realty Consultant, HartanahViral.com

Merupakan seorang Real Estate Negotiator berdaftar di bawah Nilai Properties Realty. Beliau aktif dalam membantu klien beliau dalam proses jual/beli/sewa dan khidmat nasihat hartanah di sekitar Kuala Lumpur, Selangor dan Perak.

Khairul Hazwan Zainal

Realty Advisor & Real Estate Photographer, HartanahViral.com

Beliau adalah penasihat kepada team Hartanah Viral, Real Estate Negotiator di CBD Properties dan juga Real Estate Photographer. Pengalaman beliau dalam industri jual, beli, sewa dan juga sebagai Real Estate Photographer telah banyak membantu pengusaha homestay, hotel dan juga pemilik rumah untuk menyewa atau menjual hartanah mereka dengan lebih cepat.

error: Content is protected !!

Pin It on Pinterest

WhatsApp Ada Soalan? Klik Sini untuk Whatsapp Kami